Fem fløjet til København efter busuheld Rønne

Bornholms Politi oplyser, at 55 personer var involveret i dagens busulykke. Fem er blevet fløjet til Rigshospitalet i København, og 24 er indlagt på Bornholm.

I alt fem kvæstede er fløjet i helikopter til Rigshospitalet i København efter uheldet på Nordbornholm onsdag, hvor en turistbus væltede på vej til et stenbrud.

Der har været en del forvirring omkring tallene, men ifølge Bornholms Politi var 55 personer involveret i ulykken.

Tre personer blev fløjet direkte til Rigshospitalet i København fra ulykkesstedet, mens to efterfølgende er transporteret samme vej. Det skriver Bornholms Hospital i en pressemeddelelse.

Hospitalet oplyser, at man har indlagt 24 personer, mens 25 er behandlet for mindre skader på hospitalets skadestue. Man forventer, at otte af de indlagte patienter bliver udskrevet i dag.

De tilskadekomne, der ikke blev fløjet til København, samledes med deres pårørende her til eftermiddag i og omkring Bornholms Sygehus i Rønne efter uheldet ved Allinge på øens nordside.

Ingen fra bussen har fået livstruende kvæstelser, oplyser Bornholms Politi.

Det er stadig uvist, hvorfor bussen væltede på den smalle Gammel Moseløkkevej, hvor turisterne var på udflugt til stenbruddet.