TV der bevæger dig

Folkemødet: Hvad må vi grine af?

TV SYD har været på Folkemødet på Bornholm sammen med de andre TV 2 Regioner. I år dykker vi ned i krænkelseskulturen og undersøger, hvem og hvad vi må grine af i 2019.

20:38

Özlem Cekic tidligere MF for SF, og Martin Lidegaard MF for Radikale Venstre mødes til en snak om humor og krænkelseskultur på Folkemødet på Bornholm. Video: TV2 Bornholm

TV SYD har været på Bornholm til Folkemødet, som slutter lørdag aften. 

I år undersøger TV 2 Regionerne krænkelseskulturen og, hvem og hvad vi må grine af i en tid med #metoo-skandaler, plastikpose-shaming og kødfrie mandage? 

I den forbindelse var blandt andet med Özlem Cekic, som er blevet verdenskendt for at mødes til dialog-kaffe med folk på scenen sammen med Martin Lidegaard MF Radikale Venstre.

De to komikere Anders Stjernholm og Michael Schøt kommer også med deres bud på, hvad vi må grine af, når den politiske korrekthed også rammer humorens verden.

19:51

Hør komikerne Anders Stjernholm og Michael Schøt bud på, hvad man må grine af i 2019 Foto: TV2 Lorry

Luk video

Hvis man ikke må gøre grin med de tykke, de handicappede, de troende eller folk med anden etnisk herkomst - hvad er der så tilbage? Sebastian Dorset og Bertel Haarder diskuterer humor.

20:07

Foto: TV2 Lorry

Luk video

Morten Messerschmidt og kæresten Dot Wessman vil ikke undvære humor. Humoren skal have totalt frit spil i en krænkelsestid, men der er selvfølgelig grænser, mener de.

16:18 Luk video