TV der bevæger dig

Fotovogne? Meningerne er delte!

Hvad synes du om fotovogne, spurgte TV SYD på Facebook. Det har udløst en heftig debat.

Foto: ARKIV

I denne uge holder politiet ekstra øje med bilisternes hastighed. På Facebook har TV SYD bedt om kommentarer til brugen af politiets fotovogne – og det er noget, der vækker debat.

Således skriver Casper Christensen:

Jeg hader dem af helvedes til. Det gør jeg ikke, fordi de blitzer mig, for har aldrig fået en bøde. Men fordi de bliver nød til at gemme sig for at blitze folk, og sådan set kun gør det for at få penge i kassen og ikke en skid anden.

Anders Nielsen skriver bl.a.:

Placer dem der hvor der virkelig er brug for dem, ved skoler og bebyggede områder og vejarbejde. Det er kun en pengemaskine lige så snart, man sætter den på en lige strækning kun for at skulle krasse penge ind.

Og Eva Sommer:

Drop det og få ryddet op i alle de indbrud og hjemmerøverier NU, istedet for at sidde og hænge i en bil! Sæt ubetjente kameraer op.

Vagn Mols Poulsen har derimod følgende holdning:

Hvis man overholder fartgrænserne, hvad skulle man så have imod fotovogne?!

Og Niels J. Boysen:

Jeg har intet imod fotovognene. Efter min mening er de meget bedre end "Stærekasser", som står fast på samme sted, så man ved, hvor de er. Det bedste ved fotovognene er, at man aldrig rigtigt ved, hvor de er placeret. Man kan så diskutere, hvem der skal bemande dem, men det er jo en anden sag.

Bettina Köppig:

Fotovogne er helt ok. De bilister der piver over dem, er de mennesker, der ikke kan finde ud af at holde farten/potentielle ulykkesbilister. Bum.

Deltag selv i debatten på https://www.facebook.com/tvsyd