TV der bevæger dig

Gensyn med Den Store Strikkedyst

Så er der et gensyn med Den Store Strikkedyst. Ti dygtige og modige strikkere fra vores del af landet er blevet udvalgt til at dyste med garner og strikkepinde.

22:31

Så er der gensyn med ti modige strikkere, når TV SYD hver søndag genudsender Den Store Strikkedyst fra 2015 .

1 af 2

Så er der et gensyn med Den Store Strikkedyst. 

Vi har fået mange forespørgsler på at lave en ny sæson af Den Store Strikkedyst, men nu har vi altså i første omgang valgt at genudsende den meget vellykkede sæson 2 her i sommer.

Betina Bendix, direktør, TV SYD

TV SYD genudsender hver søndag sæson 2 fra 2015, så seerne kan glæde sig til gensyn med Rebecca Drewes fra Flensborg, Mette Larsen fra Blans og Connie Lage Jepsen fra Kruså og alle de andre modige strikkere over de næste otte søndage.

Læs også Vært i Den Store Strikkedyst: Det er rart at være damernes ven

- Vi har fået mange forespørgsler på at lave en ny sæson af Den Store Strikkedyst, men nu har vi altså i første omgang valgt at genudsende den meget vellykkede sæson 2 her i sommer. Det nye er, at afsnittene er strammet op, så de passer i 1930-sendetiden, og at serien dermed bliver sendt på TV2 for første gang. På den måde får flere seere glæde af serien, siger TV SYDs direktør Betina Bendix. 

Programmets vært, Koushi, som deltog i den første sæson af strikkedysten, er klar til at udfordre deltagerne, når der i den første opgave skal strikkes til de helt små størrelser.

I dagens anden opgave kæmper strikkerne atter mod uret, for at færdiggøre en personlig trøje. 

Det er altså i TV SYD i aften klokken 19.30, du kan gense strikkernes kamp mod uret.

Mest sete på tvsyd.dk