TV der bevæger dig

Gratis fornøjelser i efterårsferien: Pokémon og græskarlamper

Ved du heller ikke, hvad du skal bruge din efterårsferie på? TV SYD har samlet seks gratis begivenheder, som du kan tage til.

I blandt andet Sædding og Haderslev kan du være med til at lave græskarlamper. Foto: Bettina Brinkmann

Halloween-workshop

Sædding Centret, den 20. klokken 11-14.30

Lav din egen græskarlampe! En workshop for børn, hvor udklædte voksne hjælper med at skære i de 200 græskar, der vil være til rådighed for børnene. 

Indvielse af et stykke Gendarmsti 

Høruphav havn, den 21. klokken 15-18

Sønderborg Kommune indvier et nyt stykke af Gendarmstien fra Høruphav til Lebølløkke. Stien vil blive indviet med en tale, og derefter går turen til Lebølløkke, hvor der vil være kartoffelsuppe og skumfiduser. 

Mød Græskarmanden

Torvet 7, Haderslev, den 22. klokken 11

Græskarmanden kommer på torvet i Haderslev og deler slik ud til børn. Bagefter tager han i Menu og skærer græskarlamper, hvor der også vil være tegnekonkurrence.

Historiequiz og Pokémon-jagt

Bymuseet i Fredericia, alle dage i efterårsferien klokken 12-16

Bymusset inviterer til en lærrerig gårtur, hvor man kan quizze med om Fredericias historie i et udleveret quizhæfte. Gåturen lægger vejen forbi flere forskellige pokestops og pokegyms, som der også vil være tid til at besøge. 

Design Week Kolding udstiller idéer

Akseltorv, Kolding, alle dage i efterårsferien

Idéer til konkurrencen form:by, bliver udstillet foran rådhuset i Kolding i hele efterårsferien. Konkurrencen går ud på at designe nye ting til byrummet i Kolding. 

Åbent hus hos Bridgewalking Lillebælt

Gothersgade 20, Fredericia, alle dage i efterårsferien

Hvis du har lyst til se udstillingen om den gamle lillebæltsbro, så skal du gøre det i efterårsferien. Her inviterer Bridgewalking Fredericia til gratis udstilling og te og kakao. 

Mere kultur