TV der bevæger dig

Har du set denne kvinde?

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser den 23-årige Nathalie Minuth. Politiet frygter hun er kommet noget til.

Nathalie Minuth har været forsvundet siden den 17. august. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Den 23-årige tyske statsborger Nathalie Minuth har været forsvundet siden lørdag den 17. august, og det får nu politiet til at efterlyse hende. Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at hun muligvis opholder sig eller har opholdt sig i området ved den dansk-tyske grænse.

Ifølge tysk politis oplysninger er hun muligvis taget med bussen fra Stadum til Schafflund i Schleswig-Holstein lørdag den 17. august omkring middagstid, hvorefter der ikke er nye oplysninger om hendes færden. Desuden har de fundet hendes identitetspapirer i Schafflund.

Vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at ifølge det tyske politi frygter man, hun er kommet noget til. Den begrundede mistanke fra politiet kommer på baggrund af fundet af hendes identitetspapirer. 

Genkender du kvinden, eller har du øvrige oplysninger i sagen, ring 1-1-4 og bed om at tale med Vagtcentralen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Signalement af Nathalie Minuth:

  • 1,58 meter høj
  • Meget spinkel af bygning
  • Øjenfarve: Blågrøn
  • Langt, sort hår
  • Hun har tatoveret ”Nathalie” på venstre håndled og har piercing i tungen
  • Hun bærer sandsynligvis en sort hættetrøje med hvidt tryk, hvor der står ”Petite”, sort læderjakke, mærke bukser og sorte Nike-sneakers
Mest sete på tvsyd.dk