TV der bevæger dig

Hofmarskal kaster glans over TV-premiere

Når TV SYDs nye døgnkanal går luften på onsdag, så kan seerne møde en travl mand. Hofmarskal Ove Ullerup har taget sig tid til et interview om sin opvækst i Toftlund og livet som øverste chef for kongehusets administration.

TV SYDs fotograf Chris B. Pedersen og journalist Lisbeth Bratland lavede mandag optagelser med Ove Ullerup på hofmarskallens kontor i Det Gule Palæ i Amaliegade bag Amalienborg.

TV SYDs Lisbeth Bratland lavede mandag optagelser med Ove Ullerup på hofmarskallens kontor i Det Gule Palæ i Amaliegade bag Amalienborg.
Det er Ove Ullerup, der på kongehusets vegne trækker i alle tråde i forberedelsen af markeringen af dronning Margrethes 40 års regent-jubilæum, der kulminerer i den kommende weekend.
Ove Ullerup er født og opvokset i Toftlund som søn af kornhandler Anton Petersen og Emmy Ullerup og har været hofmarskal siden 2003.
Det er sjældent at hofmarskallen medvirker i interviews. Han foretrækker at holde sig i baggrunden og overlade rampelyset til dronningen.
- Med min sønderjyske opvækst og baggrund vil jeg dog med stor glæde være med til at markere starten på TV SYDs nye døgnkanal og give seerne et indblik i mit arbejde for kongehuset, siger hofmarskal Ove Ullerup.
Interviewet med Ove Ullerup bringes onsdag kl. 17,30 i magasinet ?En Go´ Halv Time?, der bliver det allerførste program på TV SYDs nye døgnkanal.

Mest sete på tvsyd.dk