TV der bevæger dig

Hurra - sommeren gør comeback

Det småkolde augustvejr bliver i de kommende dage droppet. Næste uge indledes med pænt sommervejr og temperaturer på 20 grader eller lige derover.

Måske bliver det endda strandvejr. Foto: Arkiv

Selvom vejrværter og meteorologer ikke altid rammer helt plet og nogle gange er lidt for optimistiske, så skulle den denne gang være god nok. Starten af næste uge bliver med noget der ligner sommervejr.

- Vinden aftager, det bliver tørt, og temperaturen kommer til at ligge lunt i svinget på omkring 20 grader eller lige derover. Vi kommer så at sige til at ligge lige i smørhullet mellem to vejrsystemer. Det ene over De Bristiske Øer, det andet over Finland, oplyser vagtchef ved DMI  Steen Rasmussen.

- Der bliver ganske vist ikke tale om såkaldte meteorologiske sommerdage, hvor temperaturen svinger over de magiske 25 grader, men i kølvandet på det kolde augustvejr, kommer varmepustet som en kærkommen gæst, oplyser vagtchefen.

Hvor længe, vi helt præcist får lov til at beholde det pæne sensommervejr, er dog stadigt usikkert. Allerede onsdag eller torsdag kan det ifølge DMI vende igen.

Mest sete på tvsyd.dk