"Idioter" vil skyde storke

Storken er totalfredet og må ikke skydes af jægere. Alligevel findes der folk, som tænker tanken. Det er den kedelige erfaring, som foreningen Storkene.dk har gjort sig. ,

Hvordan man skyder en stork

Foreningens hjemmeside bliver flittigt brugt til at søge information om storken. Og af ren og skær interesse for, hvordan folk finder frem til vores hjemmeside, går vi ind imellem ind og ser på, hvilke søgeord de besøgende har brugt for at komme ind på hjemmesiden. I den seneste tid kan vi se, at der har været søgninger på, »hvordan man skyder en stork,« og om man må »skyde en stork.« Så at der findes nogen, der tænker tanken, ved vi altså, siger formanden for Storkene.dk, Jess Frederiksen til Dagbladet Roskilde.

Idioter

Spørgsmålet er blevet aktuelt, fordi den ene halvdel af storkeparret i Gundsølille ved Roskilde forleden kom tilbage i skadet tilstand. Hanstorken kan ikke støtte på sit ene ben, måske fordi han har hængt fast i noget tråd. Jess Frederiksen kan dog heller ikke afvise, at storken er blevet anskudt.
- Der findes desværre idioter, der til trods for, at enhver ved, at storken er totalfredet, alligevel ikke kan dy sig, siger formanden til DAGBLADET Roskilde.