KIF går til VM-pause med favoritsejr

KIF Kolding København vandt den sidste kamp i 2012. Uændret topstilling.

Det varer ikke længe, før verdens bedste håndboldspillere igen tørner sammen i kampen om VM-guldet.

Men inden da skulle spillerne i Herre Håndbold Ligaen lige have overstået sidste spillerunde i år, og her blev det til de forventede favoritsejre til topholdene Bjerringbro-Silkeborg og KIF Kolding København.

BSV måtte dog kæmpe for de to point i hjemmekampen mod Sønderjyske, der strittede godt imod.

Sønderjyderne førte det meste af første halvleg og lå stadig i vinderposition ved pausen, hvor de førte 12-11.

Hjemmeholdet overtog dog initiativet i anden halvleg, men kunne ikke ryste gæsterne afgørende af sig og vandt i sidste ende knebent med 31-30.

Så var KIF Kolding København mere overbevisende i 27-22-sejren på udebane mod Nordsjælland, der ligger næstsidst i ligaen.

KIF Kolding fører ligaen med to point ned til Bjerringbro-Silkeborg, der igen har tre point ned til Skjern på tredjepladsen.