Kød? Ja tak!

Kød eller ej? Det bliver flittigt diskuteret på TV SYD’s Facebookside. Flertallet vil have kød hver dag.

TV SYD bragte søndag historien om, at flere danskere lever uden kød, ifølge supermarkederne.

Det gælder dog ikke flertallet af de mennesker, der efterfølgende debatterede på TV SYD’s Facebookside.

Således skriver Tobias Dinesen bl.a.:

Ja selvfølgelig kød…det ligger i vores gener at spise kød... at leve af grøntsager er bare en skør ide nogen har fået.

Kaare Vind Thomsen er en rigtig kødspiser:

Ja gerne 3 gange om dagen, skriver han, mens Tina Callø Hansen har en humoristisk kommentar:

Alt kød under 400 g. er pålæg!

Lise Storm har følgende kommentar:

Jeg hopper ikke på alle de diller, som folk får. Jeg spiser sundt og varieret med både svin, ko og kylling....endda også vildt, kænguru og struds, hvis jeg kan få fat i det.......og selvfølgelig masser af grønsager. Det der med CO2 udslip fra køernes prutter er for mig en vittighed....hvad så med udslip fra f.eks. flytrafikken......tager vegetarer så heller ikke på ferie????

Men også kødforsagere deltager i debatten. Det gælder således Allan Fay Larsen, der ikke har spist kød siden 25. december 2009:

Vi mennesker behøver ikke kød. Så det er en vane og ikke en nødvendighed, skriver han.

Og Margit Jessen:

Ingen ko, gris eller kylling på tallerkenen her. Sådan har det været i 21 år, og man kan lave så meget lækker og sund mad på denne måde. Kødet har ikke været savnet på noget tidspunkt. Tværtimod.

Du kan selv deltage i debatten på https://www.facebook.com/tvsyd/

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.