Kølig mandag - men der er en dejlig uge i vente

Mandag har temperaturen haft svært ved at kæmpe sig over 20 grader. Men det får resten af ugens dage nemmere ved. Især onsdag, hvor det bliver rigtigt varmt.

Rent vejr-mæssigt har denne sommer ikke imponeret indtil videre. Der er langt mellem de varme dage, og det meste af tiden har det egentlig bare været gråt og blæsende. Men nu ser det ud til, at det syd- og sønderjyske område får besøg af varme vinde sydfra.

Mandag giver måske ikke grund til at tro, at der står sommervejr lige om hjørnet. Men i morgen hopper temperaturen atter over de 20 grader, hvor den gerne skulle blive hængende hele ugen. Natten til onsdag tager termometeret dog et styrtdyk, hvor der bliver ned til 7-8 grader, men så vender varmen til gengæld tilbage, når onsdagssolen kommer frem og velsigner Syd- og Sønderjylland med 25 graders varme og kun få skyer, samt let til jævn vind. 

Torsdag fortsætter stilen med mere end 20 graders varme dog med lidt nedbør. Først lørdag kan man risikere at badebolden flyver væk, når en frisk vind med lidt nedbør rammer landsdelen. Dog stadig med temperaturer over 20 grader.