Koushi er ny vært på Den Store Strikkedyst

Fra på lørdag kan du se Koushihan Radhakrishnan – også kaldet Koushi - folde sig ud som vært i Den Store Strikkedyst på TVS+.

Koushi var ene mand blandt 15 strikkende kvinder i 1. sæson af Den Store Strikkedyst.

Her blev han særligt bemærket for sine sjove påfund og strikkede butterflies.

Koushi er i det hele taget vild med at strikke:
- Jeg tror, folk synes det er lidt skørt, men også lidt fedt - og det er mig, griner Koushi.

- Man forventer jo ikke at en to meter høj, mørk fyr tager strikketøjet op af sin taske, vel?

Den 32-årige folkeskolelærer var eneste mandlige deltager i første sæson af Den Store Strikkedyst, hvor kreativiteten rakte til en sjetteplads, og så måtte Koushi forlade Gram Slot.

Nu er Koushi tilbage som vært:
- Det har været fuldstændig fantastisk at møde de nye amatørstrikkere og se, hvad de kan. Denne gang slap jeg for det store pres, det er at være kreativ og strikke på tid. Jeg har kunnet nyde at være sammen med deltagerne, og suge nye ideer og teknikker til mig, ler Koushi, som selvfølgelig har hjemmelavede vilde og farverige butterflies på, når han toner frem på skærmen som vært.

Deltagelsen i Den Store Strikkedyst, har haft stor indflydelse på det meste i Koushi liv. Udover rollen som vært i den kommende sæson, så håber den altid meget smilende strikker, at hans farverige strikkeunivers kan blive en levevej:

- Jeg har sagt mit fuldtidsarbejde som folkeskolelærer op, og i stedet fundet mig et job på halv tid som 10. klasses lærer på Odder Ungdomsskole. På den måde bliver der meget mere tid til strik i mit liv, fortæller Koushi, som blandt andet har brugt den øgede fritid på at lave en strikkebog, som udkom d. 16. september.

”Koushi’s Engle” hedder den nye strikkebog.

- Det er fordi jeg elsker engle, og synes også de fortjener at udkomme på strik, slutter den kreative strikker.