TV der bevæger dig

Ministeren: Planen skal blive en realitet i 2017

Erhvervs- og vækstministeriets forventer at lovændringerne om større bundfradrag og længere udlejningsperiode vil blive en realitet næste år.

Erhvervs- og vækstministeren forventer at foreslå lovændringer i år, så sommerhusejerne vil kunne få større bundfradrag og en længere udlejningsperiode.

Regeringen vil gøre det nemmere for sommerhusejerne at leje deres sommerhuse ud. Det skal være med til at skabe vækst på turistområdet. Det er en del af Erhvervs- og Vækstministeriet turismestrategi for 2025.

Alligevel kan sommerhusejerne snart mærke kunne få et højere bundfradrag, mener Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen.

- Vi arbejder på at planen skal blive en realitet i løbet at 2017. Nu går vi videre når folketinget åbner med de lovforslag der skal være med til at udmønte de muligheder vi giver for at skabe bedre vækstvilkår for dansk turisme, siger ministeren til TV SYD mandag aften.

Se hele interviewet med ministeren her:

02:36

Hør erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen fortæller om den nye turismestrategi, som blandt andet kan gavne sommerhusejerne.

Luk video

 

Mest sete på tvsyd.dk