Ministre i Syd- og Sønderjylland: Peter Christensen er dygtig

Både miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) og børrne- og undervisningsminister Ellen Trane Nørby (V) glæder sig over, at Peter Christensen (V) vender tilbage som minister.

De folkevalgte politikere fra Venstre i Syd- og Sønderjylland tager med glæde imod Peter Christensen (V), som netop er blevet udnævnt til forsvarsminister og minister for nordiske anliggender.

Børne-, undervisnings-, og ligestillingsminister Ellen Trane Nørby glæder sig til igen at samrbejde med den nyudnævnte minister.

- Jeg har kendt Peter Christensen (V) i mange år, og jeg er sikker på, at han bliver en rigtig dygtig forsvarsminister. Han kender området og Christiansborg, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med ham, siger hun til TV SYD.

Også miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) er glad for, at Peter Christensen vender tilbage til Christiansborg.

- Stort tillykke og velkommen i regeringen til Peter. Efter en forlænget politisk sommerferie skal han nu have arbejdshandskerne på - og styrke det danske forsvar. Det er en stor og spændende opgave, der ligger foran ham, siger ministeren til TV SYD.

Håber Peter Christensen kan skabe ro
Uddannelses- og forskningsordfører Anni Matthiesen (V) er også glad for gensynet med Peter Christensen (V). Hun håber samtidig, at han kan være med til at skabe mere ro i partiet.

- Peter Christensen har stor indsigt i at være minister. Det ser jeg som en kæmpe fordel - og jeg håber, det kan være med til at skabe mere ro i ministeriet og i partiet, siger hun til TV SYD.

Peter Christensen var tilbage i 2011 skatteminister under den tidligere VK-regering.