Nicki P. langer ud efter Hans Andersen

Hans Andersens dårlige kørsel kostede Danmark guldmedaljerne ved hold-VM i Speedway. Det mener den skadede Nicki Pedersen.

Havde Hans Andersen ikke dummet sig ved hold-VM i speedway, så ville Danmark kunne have glædet sig over et sæt guldmedaljer i stedet for de sølvmedaljer, som holdet måtte nøjes med.

Floppede i heat 24

Det er den skadede Nicki Pedersens analyse af løbet i Vojens, hvor danskerne måtte se Polen løbe med guldet.

- Holdet kæmpede egentlig det bedste, de kunne, men Hans smed det hele væk, da han floppede i heat 24, siger Nicki Pedersen til Ekstra Bladet om sin mangeårige rivals indsats.

Sidsteplads

Holdkaptajn Hans Andersen fik kun skrabet i alt seks point sammen, og det blev især afgørende, at han i næstsidste heat slet ikke opnåede nogen point og kom ind på en sidsteplads.

- Vi udnytter egentlig den chance vi får, da Polen får en rigtig dårlig start, fordi Tomasz Gollob får en efter min mening forkert udelukkelse. Men Hans hænger i bremsen, og det er skuffende - især på grund af den måde, han har udtrykt sig på inden finalen, hvor han lægger pres på holdet ved at sige, at man kørte efter guldet, siger Nicki Pedersen til Ekstra Bladet.