Nicki Pedersen kvæstet

Speedwaykøreren Nicki Pedersen kørte søndag aften galt for sin polske klub, og han er indlagt på et hospital, skriver flere danske medier.

Den danske speedwaykører Nicki Pedersen, som kører for Holsted i Danmark, er indlagt på et hospital i Bydgoszcz i det nordlige Polen.

Ikke ved bevidsthed

Den tredobbelte verdensmester styrtede voldsomt søndag aften i et ligaløb for sin klub Gorzow.

- Min egen makker rammer den yderste kører, de ryger begge ud i mig og så slukkede de lyset. Jeg vågnede først hos samaritterne ude i ryttergården, siger Nicki Pedersen til Ekstra Bladet.

I to-tre minutter var fynboen ikke ved bevidsthed, før han i ambulance kunne bringes til det lokale sygehus.

Skannet i skulder

- Jeg er blevet skannet i skulderen, og de vil undersøge den igen, men der er ikke noget, der er brækket. Jeg har også fået en hjernerystelse og skal have en MR-scanning, siger speedwaystjernen, der ikke tør spå om, hvor længe han skal holde pause.

Afbud til hold-VM?

Dermed kan det for andet år i træk ende i afbud til hold-VM for den uheldige speedwaykører.

- Det værste er det med hovedet. Man skal passe på med at begynde for tidligt. Det har jeg prøvet i 2003, og dengang fik jeg problemer i et halvt år. Det er meget uhyggeligt, når man ikke kan huske noget, siger Pedersen.

En skuffende sæson

Søndag røg Nicki Pedersen ud i semifinalerne ved grand prix'et i Cardiff i England, og han har i det hele taget haft en skuffende sæson. Først i juli sendte han afbud til dysten mellem Vojens og Holsted.