TV der bevæger dig

Ny vært på Den Store Strikkedyst

Koushihan Radhakrishnan også kaldt Koushi var ene mand blandt 15 strikkende kvinder i første sæson af Den Store Strikkedyst. Når strikkedysten vender tilbage til efteråret 2015 på TV Syd+ tjekker Koushi atter ind, denne gang som vært.

Foto: PH

Under Den Store Strikkedysts første sæson blev Koushi særligt bemærket for sine sjove påfund og farvestrålende butterflies.

Kreativiteten rakte til en 6. plads, og så måtte Koushi forlade Gram Slot. Nu glæder han sig til atter at opleve Den Store Strikkedyst på nært hold.

-Jeg glæder mig både til at møde de nye amatørstrikkere og til at se, hvad de kan. Denne gang slipper jeg for det store pres, det er at være kreativ og strikke på tid, og jeg kan hygge om deltagerne og suge nye ideer og teknikker til mig, siger Koushi, som allerede strikker på vilde og farverige butterflies til værtsrollen.

Dommerne vender også tilbage.

Koushi får følgeskab af de to dommere og strikke-eksperter fra første sæson.

Kvinden bag Fanøs Strikkefestival, Christel Seyfarth, og designer Vithard Villumsen, og de har begge høje forventninger til sæson 2 og deltagerne.

-Det var sjovt og inspirerende sidste gang, og det forventer jeg helt sikkert også, at det bliver denne gang, siger Vithard Villumsen, og Christel Seyfarth stemmer i.

-De deltagere, der melder sig til dysten denne gang har kunne se, hvad der venter dem, og derfor forventer jeg, at de er klar på at blive udfordret. De skal ud af deres komfort-zone!

Den Store Strikkedyst optages i foråret 2015, og derfor søger programmet allerede nu passionerede amatørstrikkere fra Syd- og Sønderjylland.

På Den Store Strikkedysts hjemmeside er der et link til ansøgningen om at komme til casting.

Ansøgningsfristen er den 1. marts.