Nye programmer på TV SYD+

Fra i morgen vil der hver dag være nye programmer på TV SYD+.

De sendes i absolut primetime kl. 19.55 hver dag fra 15. marts på TV SYD+.

Også i den sammenhæng, har TV SYD involveret seerne. Ved to aftenarrangementer blev der budt på popcorn og forpremiere på rå-redigerede versioner af flere af de nye programsatsninger. De fremmødte gav feedback på programmerne via en anonym spørgeguide og efterfølgende var der uddybende dialog med kanalchefen.

- Vi har naturligvis brugt den indkomne feedback til at rette programmerne til. Samtidig gav seernes umiddelbare respons og den efterfølgende dialog også et fingerpeg i retning af, om det overhovedet er programmer af den type, vi præsenterede dem for, de er interesserede i at se, på TV SYD+. Og det synes det heldigvis at være, fortæller Pia Lasborg.

Det overordnede mål med relanceringen er primært at gøre TV SYD+ mere nutidig og få flere til at se programmer på kanalen.

Derfor er strategien, at gøre de mange seere til den regionale Nyhedsudsendelse på TV2 kl. 19.30 interesserede i det program der kommer umiddelbart efter altså kl. 19.55 på TV SYD+.

Hver ugedag vil man som seer opleve, at der i nyhedsudsendelsen er et indslag/tema, der i indhold eller stemning ligger direkte op til det efterfølgende program på TV SYD+.