TV der bevæger dig

Pas på sne og blæst hvis du kører ud

Det sner søndag morgen kraftigt i Esbjergområdet, og i løbet af de kommende timer forventes der tre til otte centimeter sne i Syd- og Sønderjylland.

I løbet af de kommende timer forventes der op mod otte centimeter sne i Syd- og Sønderjylland. Foto: Thomas Havely, TV SYD

Det er DMI, der varsler blæst og sne til de sydlige dele af landet i forbindelse med et lavtryk, som ligger over Nordsøen.

Vi har saltspredere ude, men foreløbig er situationen på vejene rolig

Lars Camillo Axelsen, vagthavende ved Vejdirektoratet

Snevejret kommer ind fra sydvest og breder sig i løbet af morgen- og formiddagstimerne ind over resten af landsdelen. Det forventes at vare mellem tre og seks timer og vil formentligt gå over i slud op ad dagen, når temperaturerne kommer over frysepunktet.

Det kan give glatte veje, og vagthavende ved Vejdirektoratet fortæller, at Vintertjenesten er på vejene for at salte forebyggende i hele Syd- og Sønderjylland.

- Vi har saltspredere ude, men foreløbig er situationen på vejene rolig, siger vagthavende ved DMI, Lars Camillo Axelsen, til TV SYD.

Hos Syd- og Sønderjyllands Politi melder vagtchefen om det første glatføreuheld. Det er sket på på E20 i vestlig retning ved Korskro. Her er en bil kørt af motorvejen i det glatte føre. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Mest sete på tvsyd.dk