TV der bevæger dig

Pas på sort is!

Bilerne kører ikke, men glider afsted på vejene på grund af sort is. Politiet opfordrer alle til at passe ekstra på torsdag aften.

- Den er gal over hele politikredsen. Bare et enkelt tryk på bremsen, får bilerne til at skøjte rundt, siger vagthavende ved Sydøstjyllands Politi, der selv er ramt af vejret:

- Vores medarbejdere, der skulle møde nu, sidder fast derude og kan ikke komme frem, siger vagthavende til TV SYD.

Politiet melder om flere små uheld med biler, der glider i grøften, men der er ingen større uheld. Klokken 19 tog politiet kontakt til Vejdirektoratet, så der nu er fuld gang i saltningen af vejene. Hos Syd- og Sønderjyllands Politi er man slet ikke mærket af vejret på samme måde:

- Det er selvfølgelig glat, så alle skal passe på, men vi har ikke haft nogen opkald eller mærket noget til, at det skulle være særlig galt her i kredsen, siger vagthavende til TV SYD.

Hos Dansk Autohjælp mærker de også det glatte føre:

- Det er helt vildt glat. Når vi kommer kørende glinser vejen helt, så man kan ikke bare mærke det på bilen, men ligefrem se, at det er glat, lyder meldingen fra Dansk Autohjælps medarbejdere på vejene.

Frostgraderne er nu på minus fem grader, så kommer de meget længere ned virker saltet ikke mere, så Dansk Autohjælp frygter de sene aftentimer:

- Vi får formentlig travlt i timerne mellem kl. 22-24, hvor folk med aftenarbejde skal hjem, siger vagthavende ved Dansk Autohjælp.

Mere vejr