TV der bevæger dig

Påsken - en gang blandede bolcher vejrmæssigt

Selvom foråret er kommet, så ser den kommende påskeuge knap så forårsagtig ud vejrmæssigt. Det bliver nemlig mest blæsende med regn og kulde og få kig til solen.

Påsken giver knapt så godt vejr - men måske lækre påskeæg Foto: Colourbox

Det bliver mest blæsende på mandag og pænest vejr Skærtorsdag, lover DMI.

Palmesøndag byder om formiddagen på tørt vejr med lidt sol, men om eftermiddagen kommer der regn og blæst ind over landet vestfra. Der er derfor ikke megen grund til at tage havemøblerne frem, når vi stiller om til sommertid natten mellem lørdag den 28. marts og søndag den 29. marts.

Mandagen står nemlig fortsat på bygevejr, og det bliver meget blæsende fra vest med risiko for vindstød af stormstyrke. Natten til tirsdag kommer et nyt regnvejr ind over landet fra vest, og det efterfølges tirsdag af blæst og byger. Onsdag fortsætter blæsten og bygerne, men Skærtorsdag bliver det mest tørt med gode chancer for solskin og tilmed noget aftagende vind.

Langfredag er det næste regnvejr kommet frem til os vestfra, og frem til Påskedag fortsætter det våde og blæsende vejr. Ugen igennem ligger temperaturen om dagen mellem 5 og 10 grader, og nogle nætter kan vi nå ned nær frysepunktet.

Kilde: DMI

DMI

Mere vejr