Påsken kan sætte skub i sommerhussalget

Du kan få meget for pengene, hvis du køber et sommerhus i Vestjylland her i påsken. Priserne på sommerhuse er nemlig faldet.

Der er godt nyt for alle de sommerhussøgende. Man kan nemlig få meget for pengene, hvis man køber et sommerhus nu i påsketiden – især, hvis man er på udkig efter et hus i Vestjylland. Priserne er nemlig faldet. Det hænger sammen med, at der er flere sommerhuse til salg i Vestjylland, end der var for få år siden. Den lokale Nybolig i Blåvand opfordrer danskerne til at købe nu.

- Blåvand er et rigtig dyrt sommerhusområde, og jeg tror ikke at priserne bliver lavere end de er nu. Så det er bare med at slå til, hvis man ser et hus, man godt kan lide, siger indehaver Stine Lyngbo Ries til TV SYD.

Fra 2014 til 2015 kom der 6,7 procent flere sommerhuse til salg i området. Det gør Vestjylland til det sted i landet, hvor stigningen af huse til salg er størst. Helt anderledes ser det ud på hele Sjælland, hvor der er kommet færre fritidshuse til salg.

Og hvis, du skal ud og købe et sommerhus, så kan påsken være en rigtig god tid at gøre en handel i. Påsken er nemlig ikke blot en højtid i ordets oprindelige forstand. Det er også en højtid i sommerhusverdenen. Der bliver nemlig solgt en masse sommerhuse omkring påsketiden. Ejendomsmægler Stine Lyngbo Ries fra Nybolig i Blåvand forklarer, at køberne gerne vil have en handel i hus her i foråret, for så kan sommerhuset nå at være klar til sommersæsonen.