TV der bevæger dig

Politi vil hindre rocker-ballade

Der er spænding blandt rockerne i Sønderjylland. Politiet har etablere en visitations-zone i Padborg, fordi kammerater med Bandidos i weekenden skal til fest i byen.

Politiet vil ånde rockerne i nakken og angiver konfrontationerne mellem Bandidos og Hells Angles i Esbjerg som årsag til at indføre en visitations-zone.

Våben-risiko

- Der vurderes at være risiko for, at der bæres våben i forbindelse med arrangementet,  henset til den aktuelle anspændte situation i politikredsen mellem rockergrupperne Hells Angels og Bandidos, står der i en pressemeddelelse fra politiet. Visitations-zonen har et forebyggende sigte, idet den skal forebygge fare for personers liv og helbred. Den indebærer, at politiet kan foretage stikprøvevis visitation af personer samt genstande og køretøjer med henblik på at undersøge, om nogen besidder eller bærer våben.

Gælder tre dage

Visitationszonen gælder fra fredag klokken 7.00 til søndag klokken 12.00.

Den dækker et område fra grænsen ? op langs banestrækningen mod nord ? Nørregade ? Jernbanegade ? skråt over baneterrænet ? Transitvej ? Toldbodvej ? Kådnermarkvej ? Frøslevvej ? Søndermosevej ? mod retur til den dansk/tyske grænse.¨

Inden for dette område har politiet hele weekenden mulighed for at visitere personer og køretøjer i forsøg på at finde våben.

Tre rockere fængslet

Tre mænd med tilknytning til rocker-miljøet i Esbjerg blev i dag fremstillet i Retten i Esbjerg. De er sigtet for grov vold, og alle tre er varetægtsfængslet i fire uger.

Anholdelsen er en følge af den efterforskning, Syd- og Sønderjyllands Politi har foretaget efter et opgør den 22. august på Strandby Plads i Esbjerg.

De tre mænd er henholdsvis 19, 20 og 22 år. Alle tre kærede afgørelsen til Landsretten. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, og derfor har politiet i øjeblikket ikke yderligere informationer om sagen.

Nu er 14 personer varetægtsfængslet i sagen.