TV der bevæger dig

Region retter populær applikation

Region Syddanmark har allerede lavet en vigtig rettelse til den mobil-applikation, hvor borgerne kan se ventetiderne på skadestuerne. Det viste sig, at applikationen sluger for meget strøm.

region Syddanmark har allerede lavet en rettelse til deres populære mobil-app: Den gamle sluger for meget strøm.....

Det vil sige, at brugerne risikerer, at deres mobil-telefon er løbet tør for strøm, når de står og har brug for telefonnummeret til lægevagten. Eller endnu værre, hvis de skal ringe til 1-1-2.

Rettelse er lavet

Kommunikationsdirektør Søren Braun, Region Syddanmark, oplyser, at regionen allerede i dag har rettet den populære mobil-applikation, som i det sidste døgn har været den næst-mest hentede i App-Store.

- Vore udviklere mente, at det er en skrøne, at GPS-funktionen tager meget strøm. Men vi har taget kritikken til os og har lavet en rettelse, som bliver opdateret i de næste uger.

Kan slås fra

Den nye applikation holder hele tiden øje med, hvor telefonen befinder sig. Det er en funktion, som man kan slå fra.

Hvis man ser på de opgivelser, som forskellige batteri-apps giver, så bruger telefonerne tre gange så meget strøm på GPS-funktionen som på almindelig telefonsnak. En fuldt ladet Iphone kan holde i ca. fire timer med GPS-funktionen slået til - og tre gange så lang tid, hvis man snakker i telefonen...

Region Syddanmarks udviklere valgte at lade GPS-funktionen være slået til hele tiden, fordi det gør applikationen hurtigere. Der kan være en forskel på helt op til 10 sekunder, før der er fuld kontakt.

Hentet 13200 gange på et døgn

Regions Syddanmark oplyser, at Akuthjælp-applikationen er hentet 3600 gange til Android-telefoner og 9600 gange til iPhones.
Rettelsen til Android er ude allerede i dag - men godkendelses-procedurerne hos Apple betyder, at der går nogle dage.