TV der bevæger dig

Regionaltog aflyst i påsken

DSB har aflyst de fleste regionaltog mellem Esbjerg, Fredericia og Aarhus fra Skærtorsdag til Påskedag.

01:49

Biltrafikken over broen bliver ikke berørt.

1 af 2

Banedanmark vil gøre reparationen af jernbanebroen ved Jens Holms Vej i Kolding færdig i påskedagene. Broen blev påkørt af et godstog 11. marts.

Under arbejdet er der kun et jernbanespor åbent, så DSB har været nødt til at begrænse togtrafikken kraftigt.

DSB?s regionaltog mellem Esbjerg og Fredericia er - med enkelte undtagelser tidlig morgen og sen aften - aflyst. I stedet standser Intercity-togene ekstraordinært ved samtlige stationer mellem Bramming og Kolding.

Intercity-togene fra Esbjerg kører 15-20 minutter tidligere end normalt. Det er nødvendigt for at holde køreplanen og sikre kunderne, at de kan nå deres forbindelse til busser og lokalbaner på Fyn og Sjælland.

Tilsvarende kommer Intercity-togene til Esbjerg 15-20 minutter senere end normalt.

Mellem Kolding og Fredericia indsættes busser som erstatning for regionaltog.

DSB har allerede solgt masser af pladsbilletter til Intercity-togene, som kører før tid. DSB vil nu orientere de kunder, der, i forbindelse med deres billetkøb, har takket ja til at modtage trafikinformation.

- De store rejsedage i forbindelse med påsken er onsdag og mandag, så vi har valgt at lægge arbejdet i de fire dage i selve påsken, så færrest mulige passagerer bliver berørt. Og trafikken bliver normal, når pendlerne igen skal på arbejde, siger trafikinformationschef Tony Bispeskov.

Internationale tog bliver ikke berørt.

Du kan se de aktuelle ændringer på DSB's hjemmeside.

Mere vejr