TV der bevæger dig

Rolig julenat i Sydjylland

Flere af landets politikredse melder om en travl juleaften- og nat, men i vores del af landet har det været mere roligt end sidste år.

Landet over er opkaldene væltet ind til politiet fra borgere, der er kommet hjem til en gennemrodet bolig, men hos Sydøstjyllands Politi har man haft en rolig nat. Fra weekenden og til 1. juledag klokken 16 har der været 18 indbrud:

- Og det er færre end sidste år, lyder det fra vagthavende ved Sydøstjyllands Politi.

Til sammenligning havde Fyns Politikreds 19 anmeldelser om indbrud i privat beboelse alene fra midnat og til 1. juledags morgen, oplyser vagtchef Jesper Pedersen fra Fyns Politi til TV 2.

Status hos Syd- og Sønderjyllands Politi er 1. juledag klokken 16, at antallet af indbrud har været væsentligt mindre end sidste år. Fra den 23.-24. december var der 38 indbrud i private beboelser, og fra den 24.-25. december var tallet 33.

- Men det ændrer sig hele tiden, efterhånden som folk vender hjem fra juleferie, siger vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi og tilføjer, at antallet af indbrud i år skal ses i lyset af, at der har været mange indbrud i politikredsen de senere år ved juletid.

Indbruddene har været fordelt over hele politikredsen og altså ikke i et specifikt område.

Syd- og Sønderjyllands Politi har desuden ingen meldinger om brande julenat.

- Det tyder på, at folk er blevet meget opmærksomme på at holde øje med levende lys i adventskranse og på juletræet, lyder det fra vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Mest sete på tvsyd.dk