Så ruller fodbolden igen i superligaen

Foråret har ladet vente på sig, men en af de sikre forårsbebudere er årets første runde i superligaen, hvor Esbjerg hjemme møder Randers, mens SønderjyskE gæster Brøndby.

Esbjerg-træner Ove Pedersen har truppen klar til forårspremieren søndag mod Randers FC. Her er der blandt andet mulighed for at se Thomas Gaardsøe, Sebastian Andersen og Kennie Chopart debutere for Esbjerg.

I denne weekend bliver Superligaen i fodbold sparket i gang, efter tre måneders vinterpause. EfB, der i øjeblikket ligger nummer tre i landets bedste fodboldrække, skal møde Randers på hjemmebane på søndag. Og i Esbjerg er man mere end klar til den kommende fodboldsæson.

Fredag eftermiddag pudsede Esbjerg-spillerne formen af på træningsbanen - og det var tydeligt, at alle så frem til at komme i kamp igen for alvor.

Debut til Thomas Gaardsøe

- Thomas Gaardsøe og Sebastian Andersen er lidt mere etablerede spillerede, som vi har hentet i løbet af vinterpausen, og så har jeg udtaget Kennie Chopart. Han er kommet lidt fra baghjul, og har markeret sig kraftigt både før og under vores træningslejr. Derfor bliver han belønnet for den gode opstart med en plads i truppen, konstaterer Ove Pedersen
 
- Begge hold går selvfølgelig efter point, og vi kan begge bruge en sejr i hver vores ende af tabellen. Vi kender om nogen det pres, som de er under i Randers FC, for vi stod selv i en lignende situation for et år siden. 

- Der er ingen hold, der helt har fundet skarpheden endnu. Vi har forberedt os alt, hvad vi kan, men den sidste skarphed finder man først i kamp. Her er der også stor forskel på at starte efter en vinterpause, og på at starte i august måned, og vi indretter os efter forholdene, og hvad der er muligt. Alle baner bærer præg af vinteren, og derfor skal vi være klar til at tilpasse vores spil efter forholdene.

Esbjerg møder Randers søndag kl. 14 på Blue Water Arena i Esbjerg, mens Sønderjyske spiller kl. 16 i Brøndby.