Sådan holder du sommerferie for 500 kroner

Sommerferien er så småt begyndt. Men hvordan kan du holde sommerferie, hvis budgettet er lidt stramt. Her er tre idéer.

Skal du blive i Danmark, eller skal du rejse ud i Europa? Hvad end du har tænkt dig at lave, kommer her idéer til aktiviteter og destinationer.

Besøg det anerkendte museum

Søndagens vejrudsigt ser dejlig ud, så hvorfor ikke blive i landsdelen? Du kan besøge det helt nye Tipirtz Museum, der åbnede i denne måned. Museet, der er tegnet at Bjarke Ingels Group, er især anerkendt for sin arkitektur. 

En af udstillingerne på Tirpitz
En af udstillingerne på Tirpitz

Du kan se selve Tirpitz-bunkeren og udstillingen om beton og anden verdenskrig eller den faste udstilling om rav.

Entre koster 125 kroner, og børn under 18 år er gratis.

Billig overnatning i Syd- og Sønderjylland

Oplev den danske sommer på Rømø.
Oplev den danske sommer på Rømø.

Vil du gerne blive i Danmark, men komme lidt væk fra de vante rammer, så kan du overveje at besøge en ny by et par dage. Hvis du vil gøre det billigt, kan du finde private udlejningssteder overalt i Danmark på Airbnb.com.

Du kan for eksempel få en overnatning for to personer på Rømø for kun 282 kroner pr. nat. Du kan finde mange flere private overnatningssteder på hjemmesiden, gå selv på opdagelse!

Se Europa

Det danske sommervejr er ikke altid til at stole på, så måske er det en god idé at rejse lidt væk. Det behøver ikke være vildt dyrt at kommer lidt ud i Europa.

Med busselskabet Rødbillet kan man for 500 kroner komme helt til Amsterdam.Så kan du for eksempel se Anne Frank-Huset eller tage på cykeltur rundt i byen.

Er du studerende eller pensionist, er der yderligere rabat. Busserne har afgang flere forskellige steder i Syd- og Sønderjylland, og de kører også til Hamborg og Berlin.