Singlemænd skal ombord i kødgryderne

Næsten 100.000 mænd bor alene i Syd- og Sønderjylland. Det er flere end antallet af enlige kvinder. Nu vil TV SYD lære singlemænd at lave mad. Derfor søger vi deltagere til en ny programserie.

Er du mand, single, og er din fryser fuld af mors rester og færdigretter, så er det dig, vi leder efter.

I Danmark er 53 procent af singlerne kvinder og 47 procent er mænd. I vores del af landet er fordelingen lige omvendt.

Samtidig ved vi, at enlige mænd lever kortere tid end deres kønsfæller i parforhold. Blandt andet fordi mænd i parforhold spiser og lever sundere end mænd, der bor alene.

quote

Er du singlemand, ung eller gammel, og har lyst til at lære at lave sund mad, der smager godt, så skriv til <a>madcasting@stv.dk</a>

 

Den statistik vil TV SYD gøre noget ved med en nyt program – og du kan være med. Landsdelens singlemænd skal lære at lave mad, og det skal være sund mad. Det skal være slut med toastbrød og leverpostej til aftensmad. I stedet skal komfuret i sving, der skal koges og steges og brases, og maden skal smage så godt, at du synes, det er umagen værd at bruge tiden og energien på at lave den. Serien er samtidig en konkurrence, hvor aftenens dårligste kok ryger hjem.

- Vi vil gerne lave programmer, som både oplyser og underholder seerne. Og når vi nu har så mange singlemænd her i landsdelen, er der grund til at hjælpe dem til en sundere livsstil, siger TV SYDs direktør Betina Bendix.

Kender du en, eller er du selv singlemand, ung eller gammel, og har lyst til at lære at lave sund mad, der smager godt, og gerne vil være med i et tv-program, så skriv til madcasting@stv.dk