TV der bevæger dig

Smart-Parat-Svar: Ved du alt om Star Wars?

I anledning af startskuddet til Smart-Parat-Svar er der blevet stablet en række quizzer på benene - blandt andet om Star Wars.

I dag starter jagten på Danmarks Klogeste Klasse i konkurrencen Smart-Parat-Svar, og i den anledning har vi en quiz klar til dig, så du kan se, om du kan følge med de kvikke unge hoveder.

Igennem konkurrencen konkurrerer eleverne om, hvem der ved mest om emner som historie, film, natur/teknik og eventyr. Vinderklassen får en præmie på 10.000 kroner.    

Herunder har du mulighed for at give dig i kast med en Smart-Parat-Svar-Quiz, hvor et af emnerne er snart biografaktuelle Star Wars. Bagefter kan du udfordre venner og familie – hvis du altså tør. 

Du finder quizzerne ved at klikke her.

Smart-Parat-Svar

Torsdag den 7. december lyder startskuddet til den landsdækkende læsequiz Smart-Parat-Svar, som 560 6. klasser over hele landet deltager i. Hver klasse stiller med et hold på 5 elever.

Konkurrencen starter med indledende runder på lokale biblioteker rundtomkring. I Syd- og Sønderjylland er der blandt andet konkurrencer på Biblioteket i Sønderborg og Tøjhuset i Fredericia.

Vinderne af de lokale runder går videre til regionalrunden den 10. januar, der afholdes otte steder i landet.

Når vinderholdet fra hver af de regionale runder er fundet, mødes de til en stor finale i Magasinet i Odense den 7. februar. Finalen bliver sendt live på TV.
 
Centralbibliotekerne og TV 2’s regionalstationer samarbejder om regionalrunden og finalen.

 

 

 

Mere kultur