Sommerhusudlejningen på vej mod rekord

Der bliver udlejet langt flere sommerhuse i forhold til sidste år. I Syd- og Sønderjylland oplever enkelte udlejere stigning på næsten 20 procent.

Der er gang i sommerhusudlejningen, og 2016 tegner til at blive et rekordår. Ifølge Feriehusudlejernes Brancheforening ligger antallet af bookinger lige nu seks procent over niveauet fra sidste år - og enkelte steder i Syd- Sønderjylland går det endnu bedre.

- Vi har ret travlt lige nu. Vi er foran med 18 procent i forhold til samme periode sidste år, så det er rigtig godt, siger Diana Jeppesen, der er daglig leder hos udlejningsbureauet Die ”hyggelige” Dänen ved Vejers Strand til TV SYD.

Udlejningsbureauet er allerede nu på 80 procent af omsætningen fra sidste år på nuværende tidspunkt. Diana Jeppesen tror derfor på, at det kan gå hen og blive et rekordår. 

- Vi har genvundet mange af vores turister ved at tilpasse priserne - og så elsker tyskerne simpelthen vores natur og friske luft , forklarer hun til TV SYD.

Her fortæller Diana Jeppesen fra Die ”hyggelige” Dänen, at faldende priser er hovedårsagen til, at turisterne strømmer til sommerhusene: