Søndag er Syddanmark på charmetur til hovedstaden

Søndag tager syddanske virksomheder, kommuner og udflyttede styrelser på charmeoffensiv overfor højtkvalificerede kandidater i hovedstadsområdet.

Med job og karrieremuligheder under armen er 23 virksomheder og styrelser samt syv syddanske kommuner gået sammen om at fortælle interesserede københavnere om job-, karriere- og bosætningsmuligheder samt fritidstilbud i Syd- og Sønderjylland.

Blandt de deltagende virksomheder er blandt andet Danfoss, Linak, Semco og Sydbank samt en vifte af de styrelser, der efter udflytningen har etableret sig og leder efter medarbejdere i Syd- og Sønderjylland. Det drejer sig om Energistyrelsen, Færdselsstyrelsen, Gældsstyrelsen, Landbrugsstyrelsen, Naturstyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen og Spillemyndigheden.

Arrangementet finder sted i Ridehuset på Frederiksberg Slot mellem klokken 11 og 15 søndag. Her kan besøgende høre om jobmuligheder - men også få konkret rådgivning om boligmuligheder, skoler og fritidstilbud. 

Dagen er arrangeret af foreningen work-live-stay southern denmark, der arbejder for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til Syddanmark.

Regionrådsformand Stephanie Lose byder velkommen klokken 11 - ved en videovelkomst, og så er der traktement af syd- og sønderjyske specialiteter, som interesserede kan nyde, mens de bliver rådgivet om arbejds- og familieliv i Syd- og Sønderjylland.