TV der bevæger dig

Søndagens overblik: Sådan bliver dagen

I dag ventes omkring 20.000 frivillige at gå på gaden over hele Danmark for at samle ind til Folkekirkens Nødhjælp. For første gang i indsamlingens 20-årige historie er fokus i år rettet mod klimaforandringer. Indsamlingen finder sted i alle byer.

Søndag er der kursus for motorcyklister, som vil være certificeret race marshall ved f.eks. Tour de France, når løbet kommer til Danmark i år 2021. Kurset er det første af sin art i Danmark og finder sted i Kolding. 

Race marchalls følger med alle store cykelløb. De kører f.eks. i forvejen og sikrer, at vejen er farbar for cykelrytterne, ligesom de kører samaritter og pressefolk rundt mv.

I dag er det muligt at se Tønders borgmester, Henrik Frandsen, og den tidligere landsholdsmålmand i fodbold, Troels Rasmussen, tapsvede på en kondicykel. De to er frontfigurer i et spinningarrangement forud for TM Tønders vigitige kamp i håndboldligaen mod Skive. Frandsen og Rasmussen spinner afsted klokken 15 i Tønder Sport – og Fritidscenter. 

Natten er forløbet uden større uro i nattelivet. Et par sprit- og narkobilister er taget i det to politikredse.

Blæsten er søndag morgen aftagende, og volder ikke længere problemer i trafikken. Man kan igen passere Vejlefjordbroen med lette køretøjer. 

Husk, at du altid kan tjekke biltrafikken på trafikinfo.dk, busruter på Sydtrafik og Midttrafik og tog hos DSB og Arriva.

Søndag får vi nogen sol, men også enkelte regn- eller sludbyger. Temperaturer omkring 5 graders varme og jævn til hård vind fra vest og nordvest, som aftager og bliver svag til jævn.

Tak, fordi du læste med.

Med venlig hilsen

Charlotte Sølvsten

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu