TV der bevæger dig

Sønderjyde: Alu-fælge for gevinst

En sønderjyde vandt onsdag 3.750.480 kr. i Lotto. Og som vaskeægte sønderjyde skal han selvfølgelig lige se pengene på kontoen, før han lægger planer for dem. Men en Ford med rigtig store alufælge skal det blive til....

- Det er mærkedage for min familie alle sammen, så jeg kan de fleste af tallene uden ad, fortæller den Lotto-spiller, som i onsdags havde held til dels at ramme seks rigtige og dermed en 1. præmie og ni rækker med fem rigtige på hver, noterer Danske Spil i en pressemeddelelse.

Jeg tror vi har vundet

- Min kone og jeg tjekkede tekst-tv allerede om aftenen. Og jeg kunne næsten med det samme se, at der i hvert fald var fem rigtige. Mens hun gik i seng, tændte jeg for computeren. Det kunne jeg slet ikke lade være med, fortæller manden, der er sønderjyde og gerne vil være anonym.

Familien spiller på et Plus-abonnement

- Jeg så, at alle tallene var tjekket af. Jeg gik ind til min kone og spurgte, om hun sov. Det gjorde hun ikke, og så sagde jeg: ?Jeg tror, vi har vundet 3,7 millioner kroner?, smiler han.

Konen var selvfølgelig lidt mistroisk over for sådan en påstand sidst på aftenen. Så manden måtte tilbage for at printe beviset i form af spilkvitteringen fra Danske Spils hjemmeside.

En ford med store alufælge

- Nu tror hun på det. Men vi har også snakket med Danske Spil i telefonen, siger den nyslåede Lotto-millionær, der holder igen med konkrete planer for gevinsten.

- Vi venter lige, til pengene står på kontoen. Men mon ikke, der bliver til lidt til børnene og måske et sommerhus. Nu må vi ses.

En ting er vores vinder dog sikker på, at Lotto-millionerne skal føre med sig, skriver Danske Spil i deres pressemeddelelse.

- Jeg skal have en Ford. Sådan en med al mulig sjov i, alt udstyret. Og rigtig store alufælge, griner han.