Sønderjyske forlænger med topscorer

Kenneth Fabricius har skrevet under på en ny kontrakt med Sønderjyske, så han bliver i klubben til 2014.

I bestræbelserne på at bide sig fast i toppen af dansk fodbold, har Superligaklubben sønderjyske forlænget aftalen med angriberen Kenneth Fabricius.

Den 29-årige angriber havde oprindeligt kontraktudløb til sommer, men har er nu bundet til klubben frem til sommeren 2014, hvilket glæder sportschef Ole Nielsen.

Kulturbærer

- Det er utrolig positivt, at vi nu har fået en aftale på plads med vores topscorer for de næste tre et halvt år.

- Kenneth er jo sønderjyde og en af kulturbærerne i det sønderjyske fodboldprojekt. Med denne glædelige forlængelse har vi fået en vigtig brik på plads i den fortsatte udvikling af vort fodboldprojekt, siger han i en pressemeddelelse.

Glad for at blive i landsdel

Kenneth Fabricius har spillet i Sønderjyske siden 2006. Før det optrådte han for Viborg og Silkeborg. På familiens vegne glæder han sig over at kunne blive i Sønderjylland.

- Vi er som familie glade for, at vi kan blive i området. Rent sportsligt synes jeg, at klubben har udviklet sig rigtig meget både organisatorisk og spillemæssigt igennem de knap 5 sæsoner, jeg har været i klubben.

- Grundstammen på holdet har med få undtagelser også længerevarende aftaler med klubben, så jeg tror på, at vi kan fortsætte den gode udvikling, siger han i pressemeddelelsen.

Sønderjyske ligger i øjeblikket nummer syv i Superligaen med 22 point. Det er fem point mere end Esbjerg, der ligger under nedrykningsstregen.