Sønderjyske forværrer OBs problemer

Fodboldklubben Sønderjyske slår OB med 2-1 i Superligaen og forværrer dermed de øjeblikkelige problemer i Odense-klubben.

 I sidste spillerunde tabte OB med 0-5 til FC København, og i torsdags blev holdet slået med med 2-4 af schweiziske Young Boys i Europa League.

Ligner hold i krise

OB ligner for alvor et hold i krise. Hjemme mod Sønderjyske blev det til endnu en skuffelse, da fynboerne måtte indkassere det tredje nederlag på otte dage. Den afgørende scoring blev sat ind af Kenneth Fabricius et kvarter før slutfløjtet.
 

OB godt fra start

Hjemmeholdet kom ellers godt fra start og lignede et hold, der ville revanchere sig efter de seneste ydmygende nederlag til FC København og schweiziske Young Boys i Europa League.

OB var mest i boldbesiddelse, men havde svært ved at komme frem til de afgørende chancer. Modsat var gæsterne ofte farlige, når de kom af sted i deres kontraløb.

Fabricis misbrugte

Kenneth Fabricius misbrugte en stor chance alene med Roy Carroll i en situation, hvor OB's forsvar endnu engang afslørede store placeringsvanskeligheder.

Og kort før pausen blev problemerne yderligere udstillet, da Sønderjyske kom foran på et selvmål af Anders Møller Christensen.

Sønderjyske på 4. plads

OB spillede sig tilbage i kampen, da Rurik Gislason udlignede kort inde i anden halvleg. Men på trods af flere OB-chancer var det sønderjyderne, der tog sejren på en scoring af Kenneth Fabricius. Fabricius blev elegant spillet fri af Henrik Hansen, der i øjeblikket er udlejet fra netop OB.

Derfor endte det med endnu en stor fynsk skuffelse, der med nederlaget hænger fast i midten af tabellen. Omvendt betyder sejren til Sønderjyske, at træner Michael Hemmingsens mandskab kravler op på en overraskende fjerdeplads i Superligaen.