TV der bevæger dig

Sort humor skal give god tone på Facebook

Med en tegnefilm i bedste noir-stil går TV SYD ind i kampen for en sober tone på Facebook og de andre sociale medier. Se animationen her.

Foto: Jonatan B. Shoshan

En lille animation fyldt med sort humor bliver nu spredt på de sociale medier. Det er TV SYD, der med en særlig julehilsen til seerne vil skabe fokus på den gode tone i debatten.

- Vi har en både spændende og levende debat på vores sociale medier, og det vil vi gerne værne om, så jeg håber animationen her kan være med til at gøre en lille forskel, siger Bjørn Olsen fungerende nyhedschef på TV SYD.

Den regionale tv-stations Facebook-side har i dag mere 33.000 Facebook-venner og er dermed syd- og sønderjydernes foretrukne samlingspunkt. Selvom debatten normalt foregår ordentligt, sker det med mellemrum, at én går over stregen.

- Jeg tror alle medier kender det. Lige pludselig står der en kommentar, der udelukkende har til formål at svine andre til. Det er bare nemmere at være ubehøvlet, når det foregår gennem en skærm, forklarer Bjørn Olsen.

Han tror animationen vil få nogen til at tænke sig om en ekstra gang og opfordrer samtidig alle til at hjælpe med at sprede budskabet.

Se animationen her. Varighed 1.25 min.:

 

Samme animation på YouTube:

 

God tone i debatten - tak!

 

Mere kultur