TV der bevæger dig

Stadig i tvivl? Så se med i aften

Mangler du stadig at sætte dig ind i, hvad folkeafstemningen d. 3. december egentlig går ud på? Så gør Naboer dig klogere, når de sender direkte fra Padborg i aften.

Collage med fire af hovedpersonerne i TV SYDs dækning af folkeafstemningen den 4. december. Øverst tv. er det bilforhandler Allan Klink Petersen, i højre hjørne er det adjunkt Henning Bang Fuglsang Madsen Sørensen, mens vælger Dorte Snabe er nederst til venstre og direktør Peter Therkelsen fuldender collagen.

Der er få dage tilbage inden folkeafstemningen om det danske EU-retsforbehold. I følge meningsmålingerne ved mange danskere stadig ikke, hvad de skal stemme på torsdag. Er du en af dem, der gerne vil sættes ind i tingene, inden turen går til stemmeboksen? Så har du muligheden i aften på TV SYD+.

Naboer sender nemlig klokken 20:00 en særudgave fra H.P. Therkelsen i Padborg. Her sætter vi fokus på den seneste uges dækning af EU-valget, møder nogle af de mennesker, der bliver påvirket af afstemningen, og bliver klogere på, hvad der er op og ned i sagen om retsforbeholdet.

I programmet kan du møde adjunkt fra Syddansk Universitet, Henning Bang Fuglsang Madsen Sørensen, der er ekspert på det juridiske område, bilforhandler Allan Klink-Petersen, der har fået stjålet airbags for mange tusinde kroner, direktør Peter Therkelsen og en helt almindelig vælger, Dorte Snabe.

Vil du blive klogere på EU-afstemningen inden valget, så se med i dagens udgave af Naboer på TV SYD+ direkte klokken 20:00.