Stilhed før sneen falder

Politiet i både Syd- og Sønderjyllands Politikreds og Sydøstjyllands Politikreds melder om en stille aften. Det kan der dog være en grund til.

Det har været en stille aften og nat for de to politikredse, som dækker de sydjyske kommuner. Det oplyser de her til morgen til TV SYD.

I Haderslev gik alarmen dog kl. 05.30 i en legetøjsbutik på Nørregade. Her blev en rude knust, og gerningsmanden kunne derfor række ind i butikken og tage flere kasser med lego. I den forbindelse søger Syd- og Sønderjyllands Politi en gerningsmand på 40-45 år med lyst hår, og som er dansk af udseende. Derudover melder politikredsene om flere sigtelser for spiritus- og narkokørsel.

Der kan dog være en god grund til, at natten til fredag har været forholdsvis stille, meddeler begge politikredse.

- Det har været en mørk og regnfuld nat, så det kan godt tænkes, at der er en del, der har sparet på kræfterne til fredag aften, hvor sneen falder. Vi forventer mange mennesker i byen, siger Ivan Gohr-Jensen, vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD med en reference til, at fredag er J-dag, hvor årets julebryg bliver frigivet.