TV der bevæger dig

Strand-marathon

Det klassiske North Sea Beach Marathon afvikles for 11. gang den sidste søndag i juni.

Strand-marathon fra Vejers til Hvide Sande (arkiv)

Når det kendte løb langs den jyske vestkyst skydes i gang i Vejers den 27. juni, er der igen i år stor interesse fra udlandet.  

 ? Vi har foreløbig modtaget tilmeldinger fra i alt 15 nationer, siger løbsleder Bjarne Elmertoft, der også i år forventer mange deltagere på alle distancer. ? Der er normalt lidt færre løbere med, når målet er i Hvide Sande, men vi er nu tæt på de 800 tilmeldte, og et godt bud fra vores side vil være et antal på mellem 1.500 og 1.600 til start.

North Sea Beach Marathon 2010 afvikles traditionen tro langs den jyske vestkyst og omfatter maraton, halvmaraton, 10 og 5 km og stavgang på alle distancer.
Marathonløberne starter i år på Vejers Strand kl. 10.30, halvmarathonløberne i Nymindegab kl. 12.00, mens 5 og 10 km-løberne sendes af sted på en ud-hjem rute fra Hvide Sande Strand klokken 11.00 og 12.30, hvor der også er opløb og mål for deltagerne på alle distancer.

 ?Vi kan endnu engang byde på en meget smuk og helt speciel rute. På stranden i Hvide Sande er der en række forskellige aktiviteter, og der bliver sørget for en super-god stemning hele dagen, siger Bjarne Elmertoft.

North Sea Beach Marathon er en unik løbsevent, der arrangeres  af de tre foreninger Ringkøbing Atletik & Motion, Esbjerg Atletik & Motion og Hvide Sande KFUM´s Idræt i samarbejde med en række lokale partnere.

Mere sport