Strikkedysten kom hjem uden TV-pris

Holdet bag TV SYDs successerie "Den Store Strikkedyst" måtte tage hjem fra Copenhagen TV Festival med uforrettet sag. Der blev desværre ingen TV-pris til holdet i denne omgang.

Humøret var højt og håbet lysegrønt, da holdet bag TV SYDS populære serie "Den Store Strikkedyst" blev nomineret til en TV-pris i kategorien Årets Nyskabelse indenfor underholdning.

I "Den Store Strikkedyst" kæmper 16 strikkeentusiaster om at blive kåret som Syd- og Sønderjyllands bedste amatørstrikker. Og i weekenden dystede programmet så om den eftertragtede TV-pris.

Holdet måtte desværre tage hjem uden en pris, men med stoltheden i behold. Det er nemlig første gang et program fra en TV 2-region er blevet nomineret. - Det er selvfølgelig ærgerligt at vi ikke vandt, men vi er meget stolte over nomineringen, siger Charlotte Sølvsten, der er tilrettelægger på Den Store Strikkedyst.

Prisen for Årets Nyskabelse indenfor underholdning gik i stedet til DR3s program "Kære Dagbog".

2. sæson af "Den Store Strikkedyst" har premiere på TV SYD+ d. 19. september kl. 19.40. Samtidig livestreames programmet på TV SYDs hjemmeside.

Man kan møde deltagerne i 2.sæson af Strikkedysten på Fanø Strikkefestival d. 18. september.

Se Strikkedysten