Tirsdagens overblik: Sådan bliver dagen

Kirkbi, der er Lego-familiens investeringsselskab, offentliggør tirsdag sit årsregnskab for 2018. Kirkbi ejer størstedelen af Lego og har derudover store aktieposter i selskaber som Falck, ISS, Nilfisk, Merlin Entertainments og flere vindmølleparker.

Tirsdag er der strikkecafé på Museum Sønderjylland Kulturhistorie Tønder. Emnet er: ”Hvide og sorte Kniplinger, som her i Landet giøres…” om luksusforordninger i Danmark. Kniplinger var blandt de luksusartikler, som var forbeholdt bestemte befolkningsgrupper i Danmark i perioden fra 1500 – 1800-tallet.

VUC-afdelingen i Vejen er lukningstruet. I eftermiddag vil Mette Frederiksen (S) bruge spørgetimen i Folketinget på at få statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) til at forholde sig til lukning af ungdomsuddannelser i de mindre byer.

Syd- og Sønderjyllands Politi kunne i nat ved Vojens anholde to indbrudstyve på henholdsvis 21 og 22 år, der i bil var på vej væk fra gerningsstedet. Politipatruljen fandt tyvekoster samt indbrudsværktøj i bilen.

Ud over den sædvanlige myldretrafiks kø-dannelser og langsom trafikafvikling, så er der tirsdag morgen ingen meldinger om større trafikale problemer på vejene eller med offentlig transport.

Du kan altid tjekke biltrafikken på trafikinfo.dk, busruter på Sydtrafik og Midttrafik og tog hos DSB og Arriva.

Tirsdag mest tørt og først en del sol mange steder, men i løbet af dagen mere skyet vejr fra vest. Temperaturen når op mellem syv og 10 grader, og vinden bliver let til frisk omkring nordvest, ved kysterne stedvis hård, der aftager i dagens løb.
 

Tak, fordi du læste med.

Med venlig hilsen

Ernst Møller