TV der bevæger dig

Tirsdagens overblik: Sådan bliver nytårsdag

Hvis man ikke er for hårdt mærket af champagne og andre gode sager ovenpå årsskiftet, så byder nytårsdag traditionen tro på vandreture. Klokken 14 holder Hjerteforeningen i Aabenraa sin årlige nytårsmarch med start ved Abena.

Nytårsdag bliver der holdt skarpt øje med vandstandsprognoserne efter det kraftige blæsevejr, som har presset store mængder vand ind i de indre danske farvande. Der er frygt for oversvømmelser omkring Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Kolding i løbet af onsdagen. Om nødvendigt går kommunerne i løbet af dagen i dag i gang med at fylde sandsække.

Trafik er der ikke så meget af nytårsmorgen, og det, der er forløber stille og roligt. Der er en del blæst derude og det betyder nedfaldne grene og andet på vejene, så kør forsigtigt.

Busser og tog kører normalt i hele landsdelen.

Ifølge DMI bliver vejret i Syd- og Sønderjylland nytårsdag blæsende med en frisk vind til kuling fra vest og nordvest, ved kysterne stedvis hård kuling og vindstød op til stormstyrke. Vejret bliver klart med nogen eller en del sol og mest tørt. Temperaturer hele døgnet mellem 5 og 8 grader.

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu