TV der bevæger dig

Tour-cyklister kørte 370.000 kr. hjem til Red Barnet

Cykelrytterne fra SE Touren tilbagelagde i dag de sidste 120 af i alt 510 km. rundt i det Syd- og Sønderjyske og de 150 pedaltrampere har kørt 370.000 kroner hjem til Red Barnet.

Rytterne gæstede bl.a. ECCO, Schackenborg, Dybbøl Mølle, Genner bakke, Skamlingsbanken, Gram Slot og feltet sluttede søndag Touren af i Lalandia i Billund.

Der var ryttere i alle aldre fra hele Danmark, og blandt dem var bl.a. Kanonkongen Jesper Holm, regionrådsformand Carl Holst og tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Eva Kjer Hansen.

SE Touren samler ind til Red Barnets oplevelsesklubber i Syd- og Sønderjylland.

Selve Touren er sponseret af en lang række af regionens største virksomheder, som Blue Water Shipping, Danfoss, Sydbank og ECCO - og giver som minimum et overskud på 200.000. Dertil kommer rytternes egne indsamlinger, som i øjeblikket beløber sig på næsten 120.000 kr. Endelig overraskede Lalandias direktør Oplevelsesklubberne og hele feltet med et gavekort på 50.000 kr til netop Lalandia.

Red Barnet frryder sig over, at de mange penge vil kunne finansiere de syd- og Sønderjyske oplevelsesklubber i mere end et år og det vil kunne sprede glæde blandt rigtig mange børn.