TV der bevæger dig

Tre væbnede røverier rammer Sønderjylland på under én time

Politiet leder efter flere forskellige elefanthue-mænd, som begik røverier med pistoler og knive.

Et pizzeria i Tinglev, en Shell-tank i Vojens og en 7-Eleven i Aabenraa.

De tre steder har i hvert fald to ting til fælles: De ligger alle i Sønderjylland, og de blev alle udsat for væbnede røverier tirsdag aften - endda inden for et meget kort tidsrum, lyder det fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet blev alarmeret om røveriet mod Milano Pizza på Stationsvej i Tinglev klokken 21.37. Her havde to pistolbevæbnede mænd med elefanthuer truet sig til et kontant beløb. Derudover er signalementet sparsomt.

En halv time måtte Syd- og Sønderjyllands Politi rykke ud til et væbnet røveri mod en Shell-tank i Vojens. Her havde der også været to mænd med elefanthuer på spil. De var dog ikke bevæbnet med pistol, men med kniv.

Der var også en tredje mand involveret i røveriet på benzintanken, men han var ikke maskeret, og politiet har gode billeder af ham.

Klokken 22.16 indløb der så en ny røveri-melding i den sønderjyske landsdel. Denne gang mod en 7-Eleven-forretning i Aabenraa.

Her havde en ukendt gerningsmand, der var iført sort elefanthue, hvid jakke og hvide handsker, truet sig til kontanter, spiritus og cigaretter med en pistol.

Der befandt sig formentligt to drenge på knallerter ude foran butikken, og dem vil politiet rigtigt gerne tale med. Det samme gælder alle andre vidner, der har set eller hørt noget om de tre forskellige røverier.