TV SYD sætter fokus på flygtninge

Den seneste uge har været omtumlet på flygtninge-fronten i det syd- og sønderjyske. TV SYD samler søndag op på situationen og giver overblikket og analysen af situationen.

Mandag morgen kunne Syd- og Sønderjyllands Politi meddele, at de havde registreret 69 flygtninge i tog, der var ankommet til Padborg i nattens løb. Siden da har mange hundrede flygtninge taget turen over den dansk/tyske grænse, de fleste af dem på vej til Sverige.

TV SYD har fulgt den kaotiske flygtninge-situation tæt, og søndag samler vi op på en hektisk uge, hvor flygtninge og migranter har været det altoverskyggende tema.

Vi ser på, hvad der er sket, men vi kigger også fremad og spørger flere sydjyske folketingspolitikere, hvad de mener, vi skal gøre for at løse de problemer, der er på flygtningeområdet.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Den seneste uge har Syd- og Sønderjylland været præget af store grupper af flygtninge. TV SYD samler søndag op på situationen og giver overblikket og analysen af situationen. Se med i aften klokken 19.30

Posted by TV SYD on 13. september 2015