TV der bevæger dig

TV2-samarbejde om ulovligt fyrværkeri

Vi vil rigtig gerne lave endnu bedre nyheder til jer. Derfor har vi nu sat et nyt projekt i gang. I aften handler det om krysantemumbomber.

07:52

I aften sætter vi fokus på fyrværkeribranchen og ulovligt fyrværkeri.

1 af 2

Det nye projekt er et samarbejde mellem TV2 og regionerne, hvor vi i fællesskab dækker større emner, som har relevans for Jer seere.

I aften går vi tæt på fyrværkeribranchen og ulovligt salg af fyrværkeri. Det sker i lyset af de mange alvorlige ulykker med krysantemumbomber, der prægede nytåret i Danmark.

- Vi har haft ca. 15 redaktører, reportere og fotografer fra fem TV 2-regioner og TV 2 l NYHEDERNE i gang hele ugen. Det er nyt for os, at vi så massivt puljer kræfterne på tværs af landet om en nyhedshistorie, siger Claus Christensen, der koordinerer samarbejdet mellem regionerne og TV 2.

- Samarbejdet med TV 2-regionerne er en kæmpe styrke for TV 2. Det er en mulighed for at lave journalistik, der både går helt tæt på den enkelte dansker og samtidig få nyhederne løftet op og givet perspektiv på et nationalt plan, siger TV 2s nyhedsdirektør Michael Dyrby.

Serien om fyrværkeribranchen begynder søndag kl. 19.00 i TV 2 l Nyhederne. Ud over at vi på TV SYD sender indslag om ulovligt fyrværkeri kl. 19.50, så er TV MIDT/VEST, TV 2/NORD, TV 2/LORRY og TV 2/FYN også med til at dække emnet.

Forude venter flere fælles nyhedsserier.