Tyskerne skal forstå hundelov

Direktøren for Campingrådet vil sammen med Feriehusudlejernes Brancheforening have Folketinget til at afsætte penge til en kampagne, der oplyser tyskerne om den danske hundelov.

Et samarbejde mellem Campingrådet og Feriehusudlejernes Brancheforening, vil have tyskerne bedre informeret om den danske hundelov. Det skriver Flensborg Avis.

- Reaktionerne på hundeloven har ofte bygget på misforståelser om det danske hundeforbud, og der har endda været ført kampagner i Tyskland mod den danske lovgivning og fremme af sagen gennem boykot af ferie i Danmark. Dansk turisme og mange arbejdspladser i turismen er dermed uforvarende blevet ramt af lovgivning vedtaget af det danske folketing, siger Poul Fejer Christiansen til Flensborg Avis.

Poul Fejer Christiansen og en repræsentant for Feriehusudlejernes Brancheforening har uddybet deres plan over for Udvalget for fødevarer, landbrug og fiskeri på Christiansborg. Ifølge direktøren for Campingrådet havde udvalget for fødevarer, landbrug og Fiskeri fin forståelse for forslaget, og det bekræfter Bjarne Laustsen (S), der sidder i udvalget.

Læs artiklen på Flensborg Avis' hjemmside her