TV der bevæger dig

Unge vil have rigtige julekort

De unge elsker at sende og modtage e-mails, men ikke når det gælder julehilsner. De unge vil have et rigtigt julekort i postkassen. Det viser en ny undersøgelse.

02:23

1 af 2

Syd- og sønderjyderne er dem i landet, der holder allermest af at finde en kærlig julehilsen i brevkassen. Hele 80 procent i Sydjylland vil helst have julekort som brev . og det gælder især de unge.

Blandt de 18-34-årige er det hele 85 procent, der foretrækker en fysisk julehilsen i brevkassen, og kun 1 procent vil gerne have julehilsenen på sms, det samme via Facebook eller Twitter og 5 procent vil helst have en hilsen på mail. Det viser en ny undersøgelse lavet af TNS Gallup for Post Danmark.

- Der bliver sat pris på det nære og personlige, som et julekort giver. Det viser, at afsender har tænkt på en og gerne vil sende en kærlig tanke - og så er det jo også bare en naturlig del af julehyggen, siger Lars Kaspersen, kommunikationschef i Post Danmark.

Syd- og sønderjyderne er også dem, der er flittigst til at sende julekort med posten - og lægge en lille ting ved. Knap 7 ud af 10 vil helst sende deres julekort med posten og 2 ud af 10 kan finde på at lægge en lille ting ved, når de sender julekort.

Mere kultur